
Gin bez toniku – proč to dává smysl
O pití ginu samotného a co tím získáte

Ovocné destiláty jako základ ginu?
Proč jsme si vybrali tuhle cestu a jak ovlivňuje chuť

Macerace, redestilace, infuze – v čem je rozdíl?
Praktický průvodce destilačními technikami

Řemeslná vs. průmyslová destilace
V čem se liší – a proč na tom záleží

Sezónní suroviny v destilaci
Když chuť má svůj čas a místo

Koktejly z kmínky a makovce: Nečekané kombinace s Janem a Jindřichem
Jan a Jindřich možná nejsou giny, ale rozhodně si zaslouží místo ve vašem domácím baru. Oba destiláty mají natolik osobitý charakter, že se skvěle hodí do koktejlů, které překvapí a potěší – ať už je chcete podávat na degustačním večeru, nebo jen tak večer doma s přáteli. Tady jsou naše oblíbené kombinace.

Jak poznat kvalitní tonik?
…a proč na něm tolik záleží v G&T

Jak vznikají naše giny a destiláty?
O tvoření receptur, ochutnávání a nečekaných nápadech

Makovec Jindřich: Unikát z máku
To nejlepší z českého modrého máku.







